Meteen naar de content

Beste opvouwbare elektrische fiets | DYU D3F elektrische fietsrecensie

door Jesse J. 29 May 2022

Welkom bij mijn DYU D3F elektrische fietsrecensie. Ik heb veel plezier gehad met deze fiets en kijk er naar uit om hem dit jaar mee te nemen naar het strand en in de zomer de stad te verkennen. Stel gerust vragen in de reacties hieronder en bedankt voor het kijken!

Meer informatie over de DYU D3F opvouwbare e-bike

Dus hier is de deal: mijn werk is anderhalve kilometer verwijderd van mijn huis, dat is ongeveer drie minuten rijden met stijgende benzineprijzen en het feit dat ik zo dichtbij ben, ik dacht dat dit een geweldige kans was om op zoek te gaan naar een elektrische fiets om me letterlijk van en naar mijn werk te brengen terwijl ik aan het zoeken was, nam dyu zijn hand uit en vroeg of ze mij hun d3f opvouwbare e-bike konden sturen. Ik dacht: ja, natuurlijk, alsjeblieft, dus dit is mijn zeer ongeschoolde elektrische fiets voor de gemiddelde consument in deskundigenonderzoek en adviezen van de dyu d3f.

Dus laten we dit meteen uit de weg ruimen, deze fiets is 469 grote, maar in de wereld van e-bikes is dit een relatief goedkoop tweede ding, het is gek, ik bedoel echt gek, vooral voor een man van 1,80 meter zoals ik Ik heb ervoor gekozen om deze video op te splitsen in voor- en nadelen, dus laten we ingaan op de slechte dingen. De nadelen van de dyu d3f, dus de handvatten zijn iets te klein en mijn knokkels wrijven over de aan/uit- en cruisecontrol-knoppen. De stoel is niet zo comfortabel, maar de meeste fietsstoeltjes zijn dat niet, ook al is de fiets stevig gebouwd. Vanwege zijn formaat voelt hij niet zo stevig aan als je erop rijdt. Er is helemaal geen vering, behalve de veren onder de stoel.

Hij is zwaarder dan ik dacht dat hij zou zijn en als je de fiets neerklapt, maak ik me zorgen over de draden die door het stuur gaan. Ik zal eerlijk zijn, ik hoopte op wat meer kracht en dit ding lijkt veel problemen te hebben op heuvels zoals eerder vermeld ziet het er echt maf uit, vooral voor iemand van 1,80 meter zoals ik, de remmen werken prima, maar ze trillen een beetje, vooral in het stuur, en ik weet niet zeker of dat gewoon een schijfrem-ding is fietsen of niet, de ketting is soms behoorlijk knapperig en ik weet niet of dat normaal is of dat hij meer vet nodig heeft of wat ik gewoon iets merkte, het achterlicht werkt eigenlijk op batterijen, het komt niet als onderdeel van de fiets en het is nogal een gedoe om op de fiets te zetten, de actieradius is niet zo groot, de pedalen zijn eigenlijk van plastic, maar ze zijn behoorlijk stevig, voor zover ik kan zien, is de topsnelheid behoorlijk ingesteld, je kunt niet echt sneller trappen dan kan de motor je meenemen, tenzij je bergafwaarts gaat en het laatste is dat de batterijmeter maar vier kleine puntjes is en ik merkte tijdens het rijden dat hij tussen twee van hen heen en weer springt en ik zou er een hekel aan hebben om op één te komen punt links en dan ergens stranden, alleen maar omdat ik niet zeker weet hoeveel batterij er nog in de fiets zit, dus dat is het voor de nadelen. De meeste van deze dingen zijn redelijk begaanbaar, vooral als je niet verwacht dat deze fiets de Mercedes-motor is- benz van e-bikes die je niet zou moeten zijn en als je niet in een super heuvelachtig gebied woont zoals ik, denk ik dat dit ding behoorlijk geweldig zou kunnen zijn. Ik denk aan kustplaatsen waar alles vlak is, lijkt me geweldig en trouwens ik Dit jaar neem ik hem mee naar het strand.

Dus hier zijn de voordelen van de dyu d3f, de grote, hij is opvouwbaar en past heel gemakkelijk achterin mijn auto ter referentie. Ik heb een Hyundai Elantra uit 2021, dus de fiets is lichter dan de meeste andere e-bikes en hij is gemakkelijk te manoeuvreren vanwege de kleinere wielen en de kleinere wielbasis. Er zit eigenlijk cruise control op deze fiets die wordt geactiveerd door het gaspedaal in te stellen op de plek waar je wilt wil en dan gewoon op de rechter cruise control-knop tikken, nog een ding de motor en de fiets zelf

Nu behoorlijk stil, zoals ik al eerder zei, de fiets lijkt erg stevig en hij lijkt heel goed gebouwd te zijn, er is een geïntegreerde koplamp, maar de koplamp
is aan het lichaam bevestigd en niet aan het stuur, dus als je draait, laat het je niet zien waar je heen gaat, wat volgens mij meer een nadeel is, maar het is een voordeel dat het een koplamp heeft. Ik vind het kleurenschema geweldig het zwart, het rood, er zitten ook wat lichtere elementen in, het ziet er leuk uit. Een raar ding, het viel me op dat deze fiets er veel cooler uitziet als het stuur naar beneden is, wat niet echt helpt, maar het ziet er cool uit. De positie tijdens het rijden is echt comfortabel en zoals ik al eerder zei, het werkt prima op een vlakke ondergrond.

Ik denk dat de keuze om voor schijfremmen te gaan geweldig is. Ik vind het een leuke functie die ze niet hoefden te doen, maar ze waren supergemakkelijk aan te zetten en het laadt behoorlijk snel op, voor zover ik kan zien van de paar keer dat ik hem heb moeten opladen de standaard is stevig en werkt geweldig ik ben dol op de standaard hij voelt fijn aan en bovenal is het gewoon best leuk het feit dat hij klein is je kunt erop rondrennen ik denk dat het heel leuk zou zijn om hem te gebruiken rijd hierop met een vriend, alsof je een vriend had die er ook een had, rijd gewoon rond, ga naar de plaatselijke winkel, wat het ook mag zijn, maak een biertje, het is gewoon een leuke kleine fiets om op rond te rijden, dus de grote vraag moet je kopen mijn antwoord is ja, als je niet ver hoeft te gaan, heb je niet veel heuvels en vind je het niet erg om er gek uit te zien tijdens het rijden als je niet veel geld te besteden hebt aan een elektrische fiets die nogmaals, ik weet dat het relatief is als je iets nodig hebt dat op kleinere plaatsen past en kan worden opgevouwen en zeker als je aan de korte kant bent. ik denk dat iemand in het bereik van 1,80 tot 1,80 meter waarschijnlijk het beste zou werken, vooral als je een kind bent. Ik zie dat dit ding super leuk is als je een kind bent, dus mijn laatste gedachten over de e-bike zijn in het algemeen dat het is een super solide constructie en het klaart de klus, vooral voor die lagere prijs houdt Dyu ook niet van overbeloven wat de fiets kan doen. Al hun statistieken en details over de fiets staan ​​op de website en je krijgt eerlijk naar mijn mening meer dan waar je voor betaalt.

Meer informatie over de DYU D3F opvouwbare e-bike

Vorige post
Volgende post

Bedankt voor het abonneren

Dit e-mailadres is al geregistreerd!

Shop de look

Opties selecteren

Optie bewerken
this is just a warning
Inloggen
MIJN WINKELWAGEN
(0 items)

Voordat je weggaat...

Ontvang 20% ​​korting op uw eerste bestelling

20% korting

Voer de onderstaande code in bij het afrekenen en ontvang 20% ​​korting op uw eerste bestelling

CODESALE20

Doorgaan met winkelen