Meteen naar de content

DYU D3F elektrische fietsrecensie

door Jesse J. 30 Jun 2022

Meer informatie over DYU D3F

Oké, vandaag gaan we een recensie doen over deze DYU-fiets die ze ons hebben gestuurd om te bekijken en onze mening erover te geven.

Dus om te beginnen heeft dit een batterij van 10 Ah. Het zal ongeveer vijf uur duren om volledig op te laden als hij leeg is. Hij wordt geleverd met een motor van 250 watt, die een piek zal bereiken van ongeveer 550 watt, met een koppel van 10 Newtonmeter. Met deze fiets met trapondersteuning aan, kom je ergens tussen de 30 en 60 kilometer. als je het gaspedaal intrapt, kun je waarschijnlijk zeggen dat het bij halve topsnelheid ongeveer 25,5 mijl per uur zal zijn en we hebben het binnen gewogen, we hebben 43 pond gekregen, maar op de website staat dat het 37 is. Ik weet niet of ik het geloof.

Hij wordt geleverd met deze 14-inch wielen, een geïntegreerde koplamp en ook mechanische schijfremmen. Deze fiets zal een draagvermogen hebben van ongeveer 265 pond en het is absoluut een leuke kleine fiets. het is nu te koop voor ongeveer 505, laten we wat ritjes maken en wat meningen hierover krijgen

Oké jongen, wat vond je van die Dyu-fiets, je weet dat het een leuke fiets is. Ik vond hem erg leuk tijdens mijn testrit. Ik heb er behoorlijk oprecht om gelachen, maar ik weet niet of ik mezelf er zeker op zou zien rijden voor de prijskaartje, maar als het iets meer was, zou ik het waarschijnlijk voor de prijs ervan kopen, ik vind het echt leuk en ik denk dat het een geweldige fiets is en hij is behoorlijk veelzijdig omdat je hem kunt oppakken, je kunt hem zeker dragen als je kunt als je er een had, waar zie je jezelf dan voor gebruiken tijdens het rijden? Ik woon niet zo ver van mijn werk, oké, dus als ik alleen van mijn huis naar mijn werk rij, denk ik dat ik die afstand zeker perfect kan maken en dan gewoon een keuze kan maken breng het naar binnen, ga er wat lunchen mee, misschien gewoon. Ik bedoel, het is leuk om het eens te proberen, want ja, cool, perfecte man, ik waardeer het, dank je.

Maak het leuk, naar mijn mening, oh ja, tover een glimlach op je gezicht, zou je je dit ooit zien gebruiken? Ik bedoel, je zou dit persoonlijk ooit zien als een vorm van transport of als een last-mile-situatie, ja als ik Ik had een vriend die anderhalve kilometer verderop woonde. Ik ga hiermee precies naar zijn huis rijden, oké ja, maar niet zoals een rit van 15-20 mijl, niet om naar het werk te pendelen, oké, geweldig, ja, bedankt.

Hij bewoog, wat zijn jouw gedachten? het is best leuk, waar zou dit naar jouw mening voor gebruikt worden, zoals van de lightrail springen en de laatste kilometer naar het werk reizen.

Heer, ik kan dit ding niet begrijpen, het is na een paar ronden te hebben gereden, wat zijn uw gedachten over deze fiets, perfect om hem op de lightrail te zetten, om naar kantoor te gaan, of om gewoon een gemakkelijk klein ritje te maken in plaats van die scooters die je niet kunt besturen of waarvan je weet dat ze bijna iedereen vermoorden als je de straat uitloopt, deze doet een stuk beter en heeft veel meer controle. Het voelt eigenlijk goed, geweldig, bedankt

Mark, oh ja, eerlijk gezegd, omdat dit een budgetfiets is, is dit ding echt leuk. Iedereen in de winkel die het tot nu toe heeft geschreven, vindt het leuk.

Het doel van deze fiets is hoogstwaarschijnlijk je laatste woon-werkverkeer. Je stapt uit de trein, je gaat van school en je hebt een rit van één tot twee mijl. Dit is wat je gaat rijden.

Super leuk, je kunt jezelf er niet heel serieus mee nemen, want ik bedoel, kijk ernaar, maar het is geweldig, oké Bowden na het rijden op de DYU, wat zijn je eerste, wat zijn je indrukken ervan, ik vind het erg leuk.

Het is een leuke rit, zeker niet te veel, kracht en uh, maar het is leuk om rond te zoeven, vrij gemakkelijk om dat soort dingen mee te slepen als je die fiets bezit, hoe zou je jezelf dan zien gebruiken.

Ehm klein woon-werkverkeer misschien een paar kilometer, kleine dingen doen, maar eh ja, perfect, dank je, waardeer het, de dyu.

Meer informatie over DYU D3FVorige post
Volgende post

Bedankt voor het abonneren

Dit e-mailadres is al geregistreerd!

Shop de look

Opties selecteren

Optie bewerken
this is just a warning
Inloggen
MIJN WINKELWAGEN
(0 items)

Voordat je weggaat...

Ontvang 20% ​​korting op uw eerste bestelling

20% korting

Voer de onderstaande code in bij het afrekenen en ontvang 20% ​​korting op uw eerste bestelling

CODESALE20

Doorgaan met winkelen