Meteen naar de content

DYU S2 Mini opvouwbare e-bike recensie

door Jesse J. 28 Apr 2022

De meeste e-bikes die ik heb getest zijn erg omvangrijk en niet geschikt voor kleine ruimtes. Het is moeilijk om ze mee te nemen naar het openbaar vervoer of om ze in je auto te plaatsen. De DYU S2 is een mini-e-bike die aan de eisen zou kunnen voldoen.

De DYU S2 werd voorgemonteerd uit de doos geleverd. Kortom, ik hoefde alleen maar de zadelpen en pedalen te installeren vóór mijn eerste rit.

Meer informatie over DYU S2 10 inch mini-elektrische fiets, compact, stijlvol draagbaar ontwerp

Het was in een zeer goede staat, er zat alleen een klein scheurtje in de plastic behuizing, maar dit heeft geen invloed op de werking. De fiets is voorzien van spatborden, voorlicht, achterlicht en een standaard, zodat je niets anders hoeft te kopen om ermee te gaan rijden.

dit is waarschijnlijk de kleinste e-bike die ik ooit heb gebruikt, mijn recente e-bike werd geleverd met 12 inch wielen, terwijl deze slechts 10 inch wielen heeft.

Ik ben slechts 1,80 meter lang, maar hij zag er voor mij al klein uit, zelfs als ik hem op de maximale zithoogte zette. mijn dochter van 7 kon comfortabel op de fiets zitten.

daarom, als u langer en groter bent dan ik, moet u dit zorgvuldig overwegen voordat u de aankoop doet.

Ik vind het compacte formaat erg prettig, ik kan de stuurpen naar beneden klappen en de zadelpen laten zakken. dan past hij gemakkelijk in elk autostuk.

er zijn slechts een paar bedieningselementen op het stuur: u vindt er een lichtschakelaar, een claxon, een aan/uit-knop en een rechterdraaigreep. er is ook een led-display dat het huidige batterijniveau weergeeft.

de DYU S2 is uiteraard niet ontworpen om te gebruiken zonder elektrische assistent. dit is een single-speed met lage versnelling. het is dus erg langzaam als je alleen de pedalen gebruikt om vooruit te komen. u moet het model altijd inschakelen en vervolgens met volgas of de modus Payload Assistant rijden. Ik gebruik de fiets op vol gas.

meestal en de pedalen zijn voor mij net voetsteunen, het rijden op de DYU is eigenlijk veel comfortabeler dan ik had verwacht. De DYU-fiets maakt gebruik van een dubbel schokdempend systeem, inclusief een geveerde zadelpen en dikke banden.

hij kan ruw terrein redelijk goed gladstrijken, dus ik kan er meer dan 30 minuten mee op verharde wegen rijden zonder noemenswaardig ongemak te voelen, bovendien is het 240 watt-model goed genoeg voor mij, aangezien ik meestal op vlakke wegen rijd en enkele lage hellingen vasthoud .

de batterij kan bij normaal gebruik meer dan 32 km meegaan. Laten we nu eens kijken naar onze voor- en nadelen:

Pluspunten

compact ontwerp

comfortabele rit

goede batterijduur

Nadelen
niet geschikt voor grote ruiters

lage snelheid met onze motor

Over het algemeen kan de DYU s2 geen indruk op mij maken als e-bike, maar hij is een geweldig alternatief voor e-scooters en is nog steeds compact en tegelijkertijd veel stabieler en comfortabeler. zodat we er langer mee kunnen rijden . Ik zou de e-bike ten zeerste aanbevelen vanwege de betaalbare prijs.

Meer informatie over DYU S2 10 inch mini-elektrische fiets, compact, stijlvol draagbaar ontwerp

Vorige post
Volgende post

Bedankt voor het abonneren

Dit e-mailadres is al geregistreerd!

Shop de look

Opties selecteren

Optie bewerken
this is just a warning
Inloggen
MIJN WINKELWAGEN
(0 items)

Voordat je weggaat...

Ontvang 20% ​​korting op uw eerste bestelling

20% korting

Voer de onderstaande code in bij het afrekenen en ontvang 20% ​​korting op uw eerste bestelling

CODESALE20

Doorgaan met winkelen