Meteen naar de content

DYU S2 kleine elektrische fiets uitpakken

door Jesse J. 27 Apr 2022

Ik heb eindelijk mijn DYU S2, hij is een beetje kleiner dan mijn andere e-bike, maar hij heeft veel meer functionaliteit, en een beetje kleiner en lichter, dus het zou een beetje leuker moeten zijn. Dus wat ik ga doen is het openmaken en je rondleiden, dus het is me gelukt om alle gekke tape eraf te halen en het was mooi verpakt. En van binnen is het, zoals je kunt zien, een vrij kleine fiets en hij ligt allemaal in stukken, dus wat ik ga doen is hem eruit halen en alles goed laten werken.

Meer informatie over DYU S2 10 inch mini-elektrische fiets, compact, stijlvol draagbaar ontwerp

Dus het is me gelukt om alles uit de doos te halen, je kunt zien dat het netjes verpakt is, al het piepschuim erop en op de juiste plaatsen, zodat het niet beschadigd raakt. Ik heb je zadelpen hier. Ik heb je alarm, je sleutels en je kosten en je pedalen zitten in de doos.

dus wat ik eerst ga doen is eerst de doos openen voordat ik de fiets uitpak, dus ik ga door en doe dat nu

Oké, dus laten we dit openen en kijken wat we hebben. dus we hebben, ik denk dat het ons-kabel is, dit zijn wij allebei en de eu, ik denk dat ik het eigenlijke opladerblok heb.

Ik heb al een waterkoker-um-kabel, dus dat zou prima moeten zijn, gebruik hem voor mijn scooter, waarom ik denk dat er nog steeds een wikkel in zit. Ik heb je pedalen. Ik moet plastic opvouwbare exemplaren vastschroeven en instructies, de handleiding en je krijgt daar wat gereedschap bij. en dat is best gaaf en ja, dat is het, dus ik heb de verpakking eraf gehaald en wat ik nu ga doen is eerst de stoel erop zetten, maar voordat ik dat doe, kun je zien hoe klein hij is.

dus het is best fijn dat je het in je kofferbak kunt stoppen en het zou vrij compact moeten zijn en daar heel mooi in moeten passen, dus om het stoeltje erin te krijgen, haal je dat er gewoon uit en daar zit een klein dopje dat er best mooi uitziet nadat uw zadelpengebied tijdens het transport niet beschadigd raakt en dan gaat het letterlijk zo naar binnen en heeft het een verende post.

evenals een verende post, dus hij is zo mooi dat het best comfortabel zou moeten zijn om ermee te rijden. rechts en dan klapt het stuur zo naar beneden, dus wat ik moet doen is het letterlijk gewoon omhoog trekken en hopen dat hij niet op mij valt, maar ja, ze gaat zo naar binnen en dan, als je het kunt zien, heeft het deze clip houdt vast en dan heb je dit dat in een slot past en dan op zijn plaats klikt, dus als het ooit inklapt, heeft het een vergrendelmechanisme voor extra veiligheid en dan moet het stuur een beetje worden gedraaid, ze worden zo geleverd , zodat de handstang en de remmen niet beschadigd raken, dus wat je moet doen is dat gewoon losmaken en dan een beetje draaien en dat zou goed moeten zijn. Ik zal het waarschijnlijk later aanpassen aan mijn voorkeur

maar ja, dat is echt waar, dus het volgende dat ik moet doen is deze pedalen erop zetten, zodat deze opvouwbaar zijn, dus als ze eenmaal aan zijn, worden er veel
compacter de fiets. Ga met reflectoren en het wordt ook geleverd met de linker- en rechterlabels, zodat je niet door elkaar kunt raken en je kunt laten zien in welke rotatie je ze moet plaatsen, dus ik ga ze er nu in doen, zodat ze er letterlijk gewoon in gaan en ze vastschroeven , niets te moeilijk, dus ik ga door en doe dat.


klopt, dus ik ben op dit moment de pedalen aan het inbouwen, zoals je kunt zien, het klapt in en open, het gaat gewoon zo en dan hebben ze deze tool ook meegeleverd, dus nadat je dat hebt gedaan, geef je er nog een paar rotaties en het zou daar mooi en strak moeten zijn

dus ja, dat is de ene kant, de andere kant moet, jongens, dus alles is nu aan de gang. wat ik ga doen is je daar een snel specificatieblad over geven en de belangrijkste gebieden doornemen, dus het heet duidelijk de DYU S2, hij heeft 10-inch wielen, de fiets weegt ongeveer 17 kg, en de maximale capaciteit die je kunt belasting van de fiets is ongeveer 120 kg, de rijsnelheid is volgens mij waar je alleen elektrisch kunt gebruiken, dat is 20 km per uur en dan is de maximale snelheid 25, wat ongeveer 15 is. Ik geloof dat dit normaal gesproken de legale snelheid is elektrisch. Uithoudingsvermogen 40 kilometer, blijkbaar is dit duidelijk het beste scenario. Uiteraard speelt gewicht een rol bij snelheid, heuvels enzovoort en verhoogt het de levensduur van de batterij, denk ik

Dat is wanneer je trapt, wat trapondersteuning is en tegelijkertijd de elektromotor gebruikt, wat 50 km is en de batterijcapaciteit die 10 ampère is, wat groter is dan mijn andere, dus hij zou meer bereik moeten krijgen

Oplaadtijd ongeveer zes uur, het nominale motorvermogen is 240 watt, de accuspanning of en de motorspanning, 36 volt en het heeft een koplamp-achterlicht. zithoogte verstelbaar, de cruise control treedt in werking na acht uur
seconden en het zijn schijfremmen, dus ik ga nu al deze functies eens nader bekijken en kijk eens rond, zodat je op het achterwiel kunt zien dat het een 10-inch wiel heeft. behoorlijk stevig, het heeft zo'n leuk kleintje, het lijkt op een kleine spoiler door duidelijk een spatbord, leuk klein spatbord om je droog te houden in de regen als je erin rijdt

En dan heb je hier deze reflectoren en ook je spatbord
Aan deze kant staat een waarschuwingslabel, en eerlijk gezegd niets anders aan die kant.

Meer informatie over DYU S2 10 inch mini-elektrische fiets, compact, stijlvol draagbaar ontwerp

Vorige post
Volgende post

Bedankt voor het abonneren

Dit e-mailadres is al geregistreerd!

Shop de look

Opties selecteren

Optie bewerken
this is just a warning
Inloggen
MIJN WINKELWAGEN
(0 items)

Voordat je weggaat...

Ontvang 20% ​​korting op uw eerste bestelling

20% korting

Voer de onderstaande code in bij het afrekenen en ontvang 20% ​​korting op uw eerste bestelling

CODESALE20

Doorgaan met winkelen