Meteen naar de content

Mijn kleinste E-bike met een grote batterij! DYU S2 elektrische fietsrecensie

door Jesse J. 20 Apr 2022

We gaan een nieuwe fiets testen, dit is de DYU S2, kijk eens naar dit kleine ding, dat is schattig, nietwaar? Dus we gaan het vandaag uitproberen met mijn zoon van 57 pond. Hij gaat er eerst op rijden en dan spring ik op dit kleine ding en laat ik jullie zien wat het kan. We gaan de krachtsnelheid testen, hetzelfde als wat ik in al mijn video's doe, en dan gaan we nu alle specificaties en details van deze fiets doornemen. ik heb hun iets grotere versie, de DYU D3f .

Meer informatie over de DYU S2 elektrische fiets

Vorige post
Volgende post

Bedankt voor het abonneren

Dit e-mailadres is al geregistreerd!

Shop de look

Opties selecteren

Optie bewerken
this is just a warning
Inloggen
MIJN WINKELWAGEN
(0 items)

Voordat je weggaat...

Ontvang 20% ​​korting op uw eerste bestelling

20% korting

Voer de onderstaande code in bij het afrekenen en ontvang 20% ​​korting op uw eerste bestelling

CODESALE20

Doorgaan met winkelen