Doorgaan naar artikel

KLEINE eBike-recensie: DYU D3F $ 500 elektrische fiets van InGear

door Jesse J. 10 Apr 2022
Ik zit op de DYU die ik zojuist heb uitgelegd, wat de geweldigste kleine minifiets is, het is een 14 inch minifiets en heeft een geweldig vermogen van 240 watt. Eerlijk gezegd is deze fiets een knaller. Toen ik het voor het eerst kreeg, dacht ik dat dit me onmogelijk zou kunnen dragen, want ik weeg bijna 200 pond, ongeveer 185, en het draagt ​​me helemaal... 

Lees meer over de minifiets DYU D3F

Vorige post
Volgende post

Bedankt voor het abonneren!

Deze e-mail is geregistreerd!

Shop de look

Kies Opties

Optie bewerken
this is just a warning
Inloggen
MIJN WINKELWAGEN
(0 items)

Voordat je vertrekt...

Ontvang 20% ​​korting op uw eerste bestelling

20% korting

Voer de onderstaande code in bij het afrekenen en ontvang 20% ​​korting op je eerste bestelling

CODESALE20

Ga verder met winkelen